Aanmelden

School kiezen

Het kiezen van een school voor uw kind is een belangrijke stap. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u met een goed gevoel een weloverwogen keuze maakt. Wij laten graag onze prachtige school persoonlijk aan u zien middels een kennismakingsgesprek en rondleiding. U kunt dit als ouder alleen of samen met uw kind doen. Voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend even de school binnenlopen, een mailtje sturen of bellen: 0313 42 25 95.

 

Aanmelden van uw kind

U heeft gekozen voor onze school!  Een goede keuze. Maar hoe gaat het nu verder? 

Uw kind kan aangemeld worden op de Expeditie vanaf de leeftijd van 3 jaar. Na kennismaking kunt u uw kind aanmelden voor onze school. U kunt het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina downloaden. 

 

Wennen

De leerkracht neemt contact op om kennis te maken en de wendagen met u te plannen. Kinderen kunnen in principe 10 dagdelen komen wennen voordat ze vier jaar zijn. Dit vergemakkelijkt het naar school gaan.

 

4 jaar en naar school!

Vanaf de eerste dag na de vierde verjaardag kan uw kind op school komen. De vierde verjaardag zelf wordt nog niet op school gevierd. Kinderen van 4 jaar zijn niet leerplichtig. Bij een kind dat net naar school gaat, bepalen ouders en leerkracht samen of het kind al hele dagen of misschien eerst wat minder naar school komt. Kinderen zijn vanaf 5 jaar leerplichtig.