Onze partner PodiumsCool

Logo podiumsCool.jpg

PodiumsCool cultuureducatie – Theater op school

In ons schoolgebouw is PodiumsCool cultuureducatie gevestigd. Deze partner organiseert zowel tijdens als na schooltijd diverse activiteiten op het gebied van cultuur als theater, danslessen en andere workshops.

 

Samen met PodiumsCool delen we de theaterzaal die we op onze school hebben. Dankzij de samenwerking tussen school en PodiumsCool komen de kinderen al van jongs af aan in aanraking met theater ervaringen. Wekelijks verzorgen de medewerkers van PodiumsCool diverse activiteiten voor de kinderen van onze school. Creativiteit, fantasie en spel staan hierbij centraal.

 

Interesse in het actuele aanbod? Op www.podiumscool.nl vindt u meer informatie.

Zuivere kracht 20143.jpg
Zuivere Kracht 2 PS.jpg

Op expeditie naar vuur, water, lucht en aarde

Dit schooljaar gaan de kinderen op vrijdagmiddag tijdens het theater atelier zelf op  expeditie naar de 4 elementen: vuur, water, lucht en aarde. Ze ontdekken welke eigenschappen horen bij de verschillende elementen. Daarnaast ontdekken de kinderen welke elementen ze in zichzelf terug zien. 

Als afsluiting geven de kinderen hierover een prestentatie. Daarom wordt tijdens de lessen ook aandacht besteed aan presentatie. Hoe sta ik voor de groep? Hoe gebruik ik mijn stem? enz. 

Tijdens deze expeditie gaan kinderen ontdekken, ervaren en doen!