Onze partner Puck&Co

logo Puck co

Kindercentra Puck&Co – Dagarrangement vanaf 2 jaar!

't Schaddeveld werkt nauw samen met kindercentra Puck&Co. Puck&Co verzorgt vanaf augustus 2018 onze voor- en naschoolse opvang en dagopvang voor kinderen vanaf 2 jaar. Ook zullen er peuterochtenden worden georganiseerd. Puck & Co sluit nauw aan bij onze visie op het opvoeden van kinderen.

Momenteel is de school aan het inventariseren hoe er na de zomervakantie kan worden gestart. De dagopvang is toegankelijk voor alle kinderen uit de wijk en omgeving. Mocht u behoefte hebben aan dagopvang of heeft u een peuter? Neem contact met school op! Ook kunt u meer informatie krijgen over de kosten.

 

Puck & Co

Een plek waar uw kind zich voelt alsof het thuis is, dat is waar Puck&Co voor staat. Een plek waar uw kind zich kan vermaken zoals het gewend is. Alleen of samen, met de andere kinderen, de leiding of zelfs eigen vriendjes. 

 

Aanmelden of informatie?

Onze school staat in de prachtige groene wijk Dieren-Noordoost te Dieren.Heeft u vragen of interesse in onze diensten? U kunt contact met ons opnemen door binnen te lopen, te bellen (tel. 0313-42 25 95) of een mailtje te sturen.