Kennis-maken of inschrijven

Onze school is gezond!

buitenles gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met dit vignet laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Wij zorgen voor actieve en gezonde kinderen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én we hebben aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. De natuur en de buitenlessen die gegeven worden zijn belangrijke items in ons onderwijs die passen bij de Gezonde School.

 

Gezonde schoolOnze school heeft bovendien aandacht voor het themacertificaat Gezonde Voeding, Welbevinden, Sport en Bewegen en Milieu en natuur. Hiervoor zetten we verschillende activiteiten in die uitgebreid beschreven zijn in onze schoolgids. In 2020-2021 worden de vignets voor Welbevinden en Voeding geborgd. De vignets Bewegen en sport en Milieu en natuur hebben wij in januari 2020 gehaald. 

 

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over Gezonde School? Kijk dan op deze website.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren