Kennis-maken of inschrijven

Geluiden uit de school

Alle nieuwsberichten

Sportinstuif

sportinstuif

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen de mogelijkheid hebben lekker te bewegen, promoten wij graag het aanbod van Sportbedrijf Rheden.

Wekelijks een uurtje gratis sporten in Theothorne! Dat kan. 

Elke vrijdag van 15:30-16:30 uur  is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar een mogelijkheid om een uurtje gratis te bewegen. De lessen worden gegeven door vakleerkrachten bewegingsonderwijs. 

Zie voor meer informatie de bijgevoegde flyer.

 

2 oktoberLees verder
EU-Schoolfruit

Goed nieuws!

 

Wij zijn ingeloot voor het EU-Schoolfruit. 

Van 11 november 2019 t/m 17 april 2020 ontvangt de school 3 porties fruit/groente per week per leerling. Dit is helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie

 

In die periode zal veel aandacht besteed worden aan het eten van fruit, groente en gezonde voeding. In combinatie met het lesprogramma 'Smaaklessen'. 

23 septemberLees verder
Vignet de Gezonde School

Een grote verrassing vanochtend voor de kinderen en onze school. De Expeditie is officieel een Gezonde School. Wethouder Marc Budel heeft vanochtend het vignet aan ons overhandigd en daarna kregen alle kinderen een eigen bidon. 

23 septemberLees verder
Gastles over de Slag om Arnhem

De Tweede Wereldoorlog.

 

Op dinsdag 21 mei jl. hebben de kinderen van de bovenbouw, samen met hun (groot) ouders een gastles gehad van meneer Bijlsma. Meneer Bijlsma was 6 jaar toen hij door zijn opa meegesleurd werd de schuilkelder in. Zijn verhaal, de ervaringen uit die tijd en de impact die de gebeurtenis nog steeds op heel veel mensen heeft, wil meneer Bijlsma graag met zoveel mogelijk mensen delen. Zijn hoop is de mensen te laten beseffen hoe bijzonder het is om in vrijheid te leven. Bij de kinderen op de Expeditie is dat besef goed doorgedrongen. In de klas wordt al weken gewerkt aan het thema 'Tweede Wereldoorlog', maar om de les te krijgen van iemand die het zelf meegemaakt heeft, geeft een ander besef. Een ervaring voor het leven die past bij de visie van de school. Ontdek de wereld en groei!De slag om Arnhem

Diploma uitreiking groep 3

Is dat even spannend. Tijdens de weekopening op het podium geroepen worden en je hebt nog geen idee waarvoor...

Dan blijkt dat je je eerste diploma krijgt van groep 3, je letterdiploma. Wow, wat top. Van harte gefeliciteerd. 

diploma uitreiking

28 januariLees verder
Podium Expeditie

Donderdag 31 januari was de tweede Podium Expeditie van dit schooljaar. Voorlezen, dansen, zingen, werk presenteren uit de klas....  Er is altijd veel te zien!

podium expeditie

 

28 januariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren